Goblue åbner butik i Esbjerg

Nu kan du også få repareret din mobiltelefon hurtigt og til lave priser i Esbjerg. Vi har netop åbnet en ny butik med værksted i gågaden Kongensgade i Esbjerg.

Efter 16 år med butik og værksted i Holstebro og onlinehandel via goblue.dk, udvider vi nu med en afdeling i Esbjerg. Afdelingen ligger centralt i gågaden med gode parkeringsmuligheder.

Ud over et professionelt værksted, kan du også købe nye mobiltelefoner og originalt tilbehør fra Apple og Samsung samt gadgets og andet tilbehør fra fx JBL og PanzerGlass. Desuden har vi et stort lager af reservedele, og derfor kan vi klare langt de fleste skærmskift eller batteriskift mens du venter.

Hos Goblue i Esbjerg finder du fx alle Samsungs covers til den S8 og originale covers fra Apple, fx de populære Silicone-covers eller de eksklusive Leather-covers.

Både butikschef Rene Rasmussen og vores tekniker Michael Seelig har en fortid hos Mobylife, som er autoriseret værksted for Sony, Apple, Samsung og mange andre kendte brands. De er begge eksperter i alt omkring mobiltelefoner og tablets, og har mange års erfaring i reparation og service af mobiltelefoner og tablets.

Vi glæder os til at se dig i butikken i Esbjerg :-)

Adresse og åbningstider

Åbningstider
Mandag til fredag 09 - 17
Lørdag 10 - 14

Goblue Esbjerg
Kongensgade 87A
6700 Esbjerg

Find vej til butikken