Reparation af iPad Air 2

Er skærmen på din Apple iPad Air 2 smadret eller virker home-knappen ikke? Vi reparerer din iPad på vores værksted, mens du venter - eller bestil din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. Det er da helt enkelt :-)

iPad Air 2 er en af de få tablets fra Apple, som er lidt besværlige at reparere på grund af måden glas-skærmen og LCD-panelet er limet sammen på. Det betyder, at man ikke kan nøjes med at skifte glasset, men man i stedet skifter hele den "sandwich", som udgør glas og LCD-panel. LCD-panelet er selve skærmen bag det beskyttende lag skærmglas.

Vi har et stort lager af reservedele, så de fleste reparationer kan vi udføre mens du venter (fx batteriskift) eller dag-til-dag (ny skærm).

Og husk: Vi giver fuld garanti på ALLE vores reparationer. Hos os kan du tale direkte med den tekniker, som reparerer din iPad. Det synes vi er god kundeservice.

 


iPad Air 2

Prisliste for reparationer

Ny skærm - iPad Air 2 1549 kr.

Homeknap 2499 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsAlle børnenes Onkel iPad ...

Vi er slet ikke i tvivl om, at iPad Air 2 er utrolig populær i børnefamilier. Den knivskarpe 9,7 tommer store skærm og den hurtige processor gør den til et kraftfuldt mediecenter og spillemaskine til ungerne. Men en tablet der bliver brugt godt, kan også risikere at gå i stykker. Sådan er det. Heldigvis kan det meste repareres eller skiftes: Nyt batteri, skærm, ladestik, homeknap og så videre.

Hvis du besøger os i butikken, kan du se vores udvalg i beskyttelsescovers til iPads eller få påsat et originalt Panzerglass. Begge dele gør din Air mere hårdfør, så den kan holde mange år frem. Vi har også altid originale opladere og kabler på lager til skarpe priser.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.