Reparation af iPhone 6

Er skærmen på din iPhone 6 revnet eller ødelagt eller trænger den måske til nyt liv med et frisk batteri? Så leder du nok efter en billig reparation af iPhone.

Vi giver garanti på alle vores reparationer, og du kan endda sende den gratis ind til os - så returnerer vi telefonen til dig, når den er færdig. De fleste reparationer kan vi lave og sende dag-til-dag. Benytter du vores walk-in service i butikken, kan vi som regel lave et skærmskift eller batteriskift indenfor 30 minutter.

Selvom vores reparationer er blandt de billigste i Danmark, bruger vi altid reservedele i topkvalitet, som er gennemtestede og kvalitetssikrede. Vi har langt de fleste reservedele til iPhone 6 på lager.


iPhone 6 reparationer i hele Danmark

Prisliste for reparationer

iPhone 6 skærm (Sort) 299 kr.

iPhone 6 skærm (Hvid) 299 kr.

Mikrofon/Ladestik 449 kr.

Højttaler 299 kr.

Powerknap 649 kr.

Nyt batteri til iPhone 6 249 kr.

Kamera 449 kr.

Homeknap 299 kr.

WiFi 449 kr.

Volumenknap 449 kr.

Vibrator 299 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsOriginale reservedele eller ej?

Til rigtig mange brands af mobiltelefoner som fx Samsung og Sony benytter vi primært originaldele. Men lige præcis til Apple-produkter kan det ikke lade sig gøre. Det er simpelthen ikke muligt at købe originale Apple-reservedele - hverken for os eller andre. Men heldigvis er kvaliteten på mange af de reservedele der findes på markedet til gengæld rigtig, rigtig høj. Ja, i nogle tilfælde bedre end original. Vi benytter kun skærme, batterier og andre iPhone reservedele i allerhøjeste kvalitet fra respekterede leverandører. Vi stoler så meget på kvaliteten at du får garanti på ALLE vores reparationer. Hos nogle værksteder vil du se muligheden for at vælge reservedele i en ringere kvalitet til en lavere pris eller med en meget begrænset garanti. Det har vi fravalgt, for vi mener ikke det kan svare sig på længere sigt - hverken for dig eller for os.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.