Reparation af iPhone 6S

Knust glas eller en smadret skærm på din iPhone 6S? Intet problem! Vi kan foretage langt de fleste reparationer af Apple iPhone 6S i en fart - og der er garanti på alle vores reparationer.

Hvis du leder efter et billigt skærmskift eller et nyt batteri til din iPhone 6S, behøver du ikke lede længere: Du kan enten benytte vores walk-in service i butikken i gågaden i Holstebro eller Esbjerg eller sende din enhed med posten gratis.

Når du sender din smartphone ind, repararer vi den hurtigt og returnerer den samme dag, som reparationen er udført. Vi har de fleste reservedele til iPhone 6S og 6S Plus på lager, så oftest har du din telefon tilbage dagen efter vi har modtaget den. Det er da hurtigt :-)

Vi benytter kun reservedele i højeste kvalitet - tilsvarende original eller bedre. Se også vores priser på reparation af iPhone 6S Plus.


Apple iPhone 6S

Prisliste for reparationer

iPhone 6S Højttaler 349 kr.

iPhone 6S Mikrofon/Ladestik 349 kr.

Nyt frontkamera til iPhone 6S 349 kr.

Bagkamera til iPhone 6S 549 kr.

iPhone 6S Vibrator 349 kr.

iPhone 6S Powerknap 349 kr.

iPhone 6S Homeknap 349 kr.

iPhone 6S skærm (Sort) 449 kr.

iPhone 6S skærm (Hvid) 449 kr.

Ny batteri til iPhone 6S 249 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsiPhone 6S - den lille revolution

Da Apple valgte at opdatere den populære iPhone 6 i 2015, og i samme ombæring tilføjede det vigtige 'S' til navnet, var det ikke mindre end en lille revolution. Opdateret og mere stabil alu-ramme, bedre kamera, opdateret processor, 3D-touch, 12 MP kamera og antenne. iPhone 6 var i forvejen en god telefon med sin lækre Retina-skærm på 4,7 tommer og sit slanke design. S-opdateringen gjorde den endnu bedre - nærmest fantastisk.

I skrivende stund (2017) er iPhone 6S og storebroderen iPhone 6S Plus en af de mest hyppigt reparerede enheder på vores værksted. Ikke fordi de let går i stykker, men simpelthen fordi der er solgt så mange enheder. Og ja, det kan sagtens betale sig, at få den repareret hvad enten det drejer sig om et nyt batteri, et skærmskift, et ladestik eller en home-knap der driller, så er den populære smartphone absolut reparationsværdig i flere år frem.

Høj gensalgsværdi

Hvis du ønsker at opgradere til fx 7'eren, skal du vide, at du stadig kan få en god pris for en brugt iPhone 6S. Mange vælger at sælge deres brugte telefon på fx Den Blå Avis, hvor der i de seneste år har været en markant stigning af annoncer for mobiltelefoner - og særligt for iPhones.

Netop på grund af værdien af brugte iPhones, kan det i de fleste tilfælde betale sig at få et nyt batteri i telefonen eller få skiftet et revnet skærmglas.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.